DJ OP JE EIGEN FEEST MET DE FEEST JUKEBOX

KIES DE LIEDJES DIE JEZELF WIL

Maak je eigen playlist
Zelf controle over de muziek

Makkelijk te bedienen via touchscreen
Meer dan 40.000 liedjes

Alle genres dus voor ieder wat wils
Aux aansluiting voor telefoon

FEEST JUKEBOX

Altijd de juiste muziek op jouw feest met onze Feest Jukebox! Onze Feest Jukebox in Wurlitzer stijl met LED verlichting en touchscreen muziekcomputer is een echte blikvanger op elk feest of evenement. Onze Feest Jukebox is een moderne digitale jukebox met een nostalgische uitstraling!

Doormiddel van het touchscreen kun je snel en gemakkelijk de juiste muziek selecteren die jij wilt horen! Met keuze uit meer dan 40.000 titels heb je altijd de juiste muziek voor handen. In onze Feest Jukebox zitten ook veel standaard muzieklijsten en genres bijvoorbeeld muziek uit de jaren 60, 70, 80, 90, discoclassics, feestmuziek, gezellige apres ski muziek, nederlandstalig, top 40 muziek, dance, trance, jazz, R&B en nog veel meer.

Je maakt zelf een muzieklijst met door jouw geselecteerde muziek en kiest wanneer de muzieklijst is afgespeeld een genre die hierop volgt. Invoegen van muziek kan gewoon tussendoor en krijgt altijd voorrang. Met de bijgeleverde microfoon kun je een speech houden, meezingen of een karaoke feest houden. Alles is mogelijk!

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bruiloft of bedrijfsfeest. De Feest Jukebox is door iedereen zeer gemakkelijk te bedienen en draait automatisch de hele avond muziek.

  • Feest Jukebox wordt gebracht, aangesloten, uitgelegd én opgehaald.
  • Perfecte geluidskwaliteit door de bijgeleverde speakers. 
  • Betaalbaar voor iedereen.
  • Baas over eigen muziek dus niks aanvragen gewoon zelf kiezen.

Meer weten bel 06-24277857 of vraag een offerte aan.